On ens podeu trobar?

sábado, 26 de febrero de 2011

Els joves de les Rambles: un públic exigent



Treballar al carrer és una tasca dura i els artistes ens explicaven que hi ha gent que no valora la seva feina. Alguns testimonis apunten que els joves no paren atenció a l’activitat dels artistes ni contribueixen pràcticament en els seus ingressos, doncs el seu públic es constitueix principalment de turistes i gent gran.
En Daniel, que fa estatisme disfressat de bufó i de Joker, assegurava aquí que “a los jóvenes no les intereso”.
Hem demanat a la joventut que passejava per les Rambles quina és la seva opinió sobre els diferents artistes i les seves respostes han estat realment positives:  “em semblen bé, donen vida a les Rambles”,  “són macos de veure”, “són un símbol de les Rambles”, “són una atracció tant pels turistes com per la gent d’aquí”.
Així doncs, d’on surt la idea que els joves no valoren l’art de carrer?
L’únic inconvenient que apunten els entrevistats és que no els agrada el fet que a les Rambles hi ha artistes sense talent que s’aprofiten de la situació i no aporten res en aquest gran escenari.
Tot apunta a que no és que els joves no valorin l'art de carrer, sinó que són un públic més exigent.
Joana Valent

2 comentarios:

  1. No crec, que s'en pugui dir exigència. Senzillament pertanyem a una generació que sempre els ha vist i ja no ens fan la gracia que tindrien de fer-nos. Un blog molt güai !

    ResponderEliminar
  2. I creus que si només és un problema d'estar-hi acostumat no es podria aplicar aquesta idea a tot tipus de gent que viu a Bcn i ha compartit durant tants anys el seu dia a dia amb els artistes i no només a la joventut? Bé, en tot cas, estem d'acord en què cada persona és un món i no es pot trobar una opinió generalitzada que representi a tothom, per tant el teu punt de vista és totalment lícit.
    Gràcies pel teu comentari Carla.

    ResponderEliminar